Loesjes Lunchroom

Loesjes Lunchroom ligt midden in het centrum van Oostburg met prachtig zicht op de markt. Hier kan je genieten van heerlijke biologische cappuccino, zelfgemaakte gebakjes en heerlijke lunchspecialiteiten. Voor een ontbijt, lunch of voor een high tea kan je hier terecht. Maar ook koffie met zelfgemaakt gebak, een lunchbox en afhaalbroodjes en koffie staan hier op de kaart.

In de sfeervolle lunchroom kan je al vanaf 09.00 uur terecht voor een verrukkelijk ontbijt met een verse jus of een kopje koffie of thee. Op de uitgebreide kaart staan veel lekkere lunchgerechten, soepen en salades. In Loesjes Lunchroom kan je genieten van lekkere taartjes en andere zoetigheden. In de zomermaanden kan je lekker buiten op het terras zitten bij de kindvriendelijke fontein.

Voor een high tea met vrienden of familie kan je ook in deze lunchroom terecht. Ze bieden hier een breed assortiment aan met onder andere; zelfgemaakte scones met jam en clotted cream, verschillende zoetigheden zoals, brownies, cheesecake en carrotcake en heerlijke hartige sandwiches met verschillende soorten beleg. Naast deze lekker hapjes krijg je natuurlijk ook een groot onbeperkt aanbod van verse (biologische) thee. 

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 10:00 18:00
Woensdag 09:00 18:00
Donderdag 10:00 18:00
Vrijdag 09:30 18:00
Zaterdag 10:00 18:00

* Van maart tot en met september ook op maandag geopend.