Logis Hotel Restaurant Hoogeerd

Hoogeerd ligt direct aan de Maas, tussen Oss en Nijmegen. Geen massatoerisme, wel een bijzonder mooie en attractievolle omgeving. U kunt er heerlijk genieten van al het goede dat het rivierengebied te bieden heeft. Het land van Maas en Waal is de perfecte omgeving om een stuk te wandelen of te fietsen: diverse routes voeren u door de unieke landschappen langs oevers, polders, dijken en bosgebieden.

Daarnaast zit u op een steenworp afstand van de plaatsen Wijchen, Nijmegen en Oss, waar u kunt winkelen, iets kunt drinken of een bezoek kunt brengen aan diverse musea. Kom kennismaken met onze gastvrijheid, prachtige uitzicht en de faciliteiten die wij u kunnen bieden.

VVV Informatiepunt
Bij deze locatie is een VVV Informatiepunt gevestigd. De lokale medewerkers vertellen u over wat er te zien, te doen en te beleven is en helpen u de bijzondere plekjes van de omgeving te ontdekken. Bij het VVV Informatiepunt zijn fiets- en wandelroutes verkrijgbaar, plattegronden, brochures en folders van bezienswaardigheden, en natuurlijk de VVV Cadeaubon! De VVV, daar komt u verder mee!

Praktische informatie

Classificatie
Classificatie in sterren 3
Faciliteiten (Algemeen)
Restaurant (voor gasten) Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren niet toegestaan
Capaciteit
Aantal kamers 39
Aantal couverts 80
Eetgelegenheid
Ontbijt Ja
Lunch Ja
Diner Ja
Nationaliteit keuken Frans
Ligging
Regio Rijk van Nijmegen Ja
Regio Land van Maas en Waal Ja
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Prijs
toelichting prijs Gemiddelde prijs hoofdgerecht: € 11,00 - € 20,00. Gemiddelde prijs p.p.p.n. incl. ontbijt (op basis van een tweepersoonskamer): € 31,00 - € 50,00

Dag Van Tot
Zondag 08:00 23:00
Maandag 08:00 23:00
Dinsdag 08:00 23:00
Woensdag 08:00 23:00
Donderdag 08:00 23:00
Vrijdag 08:00 23:00
Zaterdag 08:00 23:00