Lucardi Juwelier

Het leuke van Leiden is dat de Binnenstad weinig auto’s heeft. In Leiden is er veel te zien. De stad heeft een rijke geschiedenis, veel monumenten, theaters en een leuke binnenstad. Kortom, een stad waar je je niet hoeft te vervelen. Alleen rondstruinen langs de boetiekjes, grachten en de markt is al een hele beleving. Combineer de leuke winkelstraatjes, gezellig barretjes of kroegjes en je hebt het recept voor een perfect dagje uit! En vergeet in je wandeltocht door Leiden niet om een bezoekje te brengen aan Lucardi Juwelier Leiden!

Lekker veel dingen te koop bij Lucardi Juwelier Leiden
Loop je in Leiden en ben je opzoek naar een sieraad of een horloge? Vergeet dan niet een kijkje te nemen bij Lucardi Juwelier Leiden! Een winkel met een open uitstraling waar je zo naar binnen loopt. Doordat alles mooi gepresenteerd staat in glazen kasten kun je lekker laagdrempelig alles bekijken en de juiste keuze maken. Heel anders dan bij de traditionele juwelier. Als je je sieraad gevonden hebt dan helpt ons personeel je graag met passen en afrekenen.

Wat kan er allemaal nog meer bij Lucardi Juwelier Leiden?
Als je een sieraad gekocht hebt kan het natuurlijk zijn dat je er nog iets extra’s mee wil doen. Zo kun je horloges en sieraden bij Lucardi laten graveren. Vaak doen we dat direct voor je in de winkel.