MaakStudio

De MaakStudio is een fascinerende doe-omgeving waarin kinderen in hun vrije tijd aan de slag kunnen met de principes van tinkering. De beste Nederlandse vertaling voor Tinkering is 'aanrommelen’. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek wat je kunt maken.

Tinkering bouwt voort op de ideeën van onderzoekend en ontwerpend leren. Het is een methode, werkvorm en manier van denken en werken waarin elementen van onderzoeken en ontwerpend leren terug komen. Het is een proces van ontwerpen, maken, testen en verbeteren.

Tinkeren is niet alleen leuk, je leert er ook van. In de MaakStudio ga je aan de slag met tandwielen. Tandwielen worden gebruikt om een beweging door te geven. Verbind een tandwiel met een ander tandwiel en zorg dat ze beide gaan draaien als je aan één tandwiel draait. Gebruik je fantasie en probeer verschillende materialen.

Leuk voor kinderen vanaf 8 jaar oud. Per kind begeleiding gewenst. Een kind bouwt samen met een volwassene aan een project. Geen extra kosten naast een geldig entreebewijs.

Klik hier voor meer informatie. 

Praktische informatie

Vanaf Maandag 23 december 2019 tot en met Donderdag 31 december 2020

Dag Van Tot
Zondag 11:00 16:00
Woensdag 13:30 16:00
Donderdag 15:00 16:00
Zaterdag 11:00 16:00