Martijn Koning Koning van de toekomst

HILARISCH, ABSURD EN BOVENOP DE ACTUALITEIT.

Martijn Koning heeft gelukkig energie teveel. Waar anderen even uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op: op naar het volgende avontuur. Hij heeft geheid de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’; 80 minuten pure stand-up comedy. Zijn hoofd staat niet stil; als een pinball machine vuurt hij zijn grappen en zeer komische observaties op zijn publiek af. Hij probeert het heus; stil staan, stil zitten, mond even dicht. Maar mèn wat is dat moeilijk. Zelfs met vissen is hij gestopt.

De pers over Martijn Koning:
“Binnen het genre van de stand-up staat Koning aan de top.” – NRC****
“Koning is een meester in het vinden van humor in alledaagse situaties.” - Trouw
“Koning toont zijn grote verteltalent…” – de Volkskrant****
“Martijn Koning verheft slap geouwehoer over de tergende alledaagsheid der dingen dikwijls tot kunst.” – AD***

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. Voor de bezoekers van Theater het Kruispunt heeft Spruit een speciaal theatermenu ontwikkeld, hierbij kan er voor de vaste prijs van €23,00 gekozen worden uit een hoofdgerecht naar keuze van de a la carte kaart mét een drankje naar keuze en na afloop koffie of thee. Het theatermenu is gemakkelijk bij te boeken bij uw tickets, de actuele kaart vindt u hier
Uitgebreider genieten? Dit kan natuurlijk ook, hierbij is reserveren voorafgaand gewenst via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090. Ook hebben wij diverse kindergerechten standaard op de kaart staan, van pannenkoeken tot friet met snack!
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Deze voorstelling is op 3 maart ook te zien in Theater aan de Schie en op 5 maart in het Isala Theater

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 19.50 € 21.00

Donderdag 14 mei 2020 vanaf 20:15