Meer van hetzelfde (deel1) Daniël Arends

Een sarrende, dwarse, grove, gevaarlijke, invoelende pitbull
Niks nieuws. Niks anders. Verwacht van Daniël Arends niet dat hij ineens gaat dansen of vioolspelen. Tegen Rembrandt zeiden ze toch ook niet: ‘’doe nou eens een landschapje, in plaats van steeds maar die portretten.’’ Meer van hetzelfde van Daniel Arends betekent: de pitbull onder de Nederlandse comedians bijt zich vast, heeft alles onder controle en de zaal aan een touwtje. Met een fijne mix tussen ernst en luim, felle cynische grappen, charmant gepresenteerd en juist daarom moet u oppassen. Want ook een charmant, pedant mannetje met filosofietjes van de kouwe grond kan een stomp in de maag uitdelen.

Meer van hetzelfde deel 1
Dit is nog maar deel 1 van Meer van hetzelfde. Hij is van plan er nog een aantal te maken: shows die niet zijn te onderscheiden van de vorige. Maar de verhalen, de invallen, de spot en de hoon en de grappen zijn nieuw. Dat dan weer wel. En het gestrekte been waarmee hij er soms ingaat als het over identiteit en onze hypocrisie gaat, ook. Arends is altijd spannend en altijd boeiend. Nooit hetzelfde.

De pers over Daniël Arends:

  • “Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. Van grof naar invoelend en weer terug.” – Trouw

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Hanoszaal
  Van Tot Toelichting
€ 19.50 € 25.00

Vrijdag 22 november 2019 Vanaf 20:00 tot en met 21:30