Meezingen in Ein Deutsches Requiem

Zing mee in Ein Deutsches Requiem

Zingt u graag? Hebt u geen geschoolde stem, maar lijkt het u geweldig om eens in een grote koorproductie mee te doen? Grijp dan nu uw kans. Op zaterdag 6 juni organiseert De Oosterpoort een scratchconcert. Overdag repeteert u onder leiding van dirigent Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen Ein Deutsches Requiem, het hartverwarmende meesterwerk van Brahms. U zult verbaasd zijn hoe mooi het resultaat al kan klinken na één dag hard werken met elkaar. Diezelfde avond treedt u op in de grote zaal van De Oosterpoort, samen met Toonkunstkoor Bekker, solisten en pianoduo Paul Komen en Nata Tsvereli. Voorafgaand aan deze dag vindt er een repetitie plaats onder leiding van Geert-Jan van Beijeren Bergen en Henegouwen.

Aanmelding

U kunt u aanmelden voor deelname aan deze dag door een kaartje te kopen (à € 35,-). Wij houden u gedurende het seizoen op de hoogte van de praktische gang van zaken en sturen u t.z.t. alle informatie toe.

Oefenen
We kunnen ons voorstellen dat u zo snel mogelijk wilt beginnen met oefenen. Mogelijk bent u al in het bezit van de bladmuziek van ‘ein Deutsches Requiem’. Zo niet, dan adviseren we u de bladmuziek online of via de boekhandel aan te schaffen. De boeken zijn dus niet inbegrepen bij de prijs.

Uitgave
Editie Breitkopf & Härtel
ISBN: 006736, 9790004165904
Uitgavenummer: EB6071

Oefen uw eigen partij
Via deze link kunt u uw eigen partij oefenen.

Alleen het concert bijwonen?

U kunt losse kaarten (à € 17,50) bestellen voor het bijwonen van het concert om 20.15 uur. > Kaarten kopen

Praktische informatie

Zaterdag 6 juni 2020 vanaf 10:00