Meneer Monster (5+) De Waanzinnige Boomhut Van 13 Verdiepingen

Eén van de meest verkochte kinderboeken in tijden is omgetoverd tot een net zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken, maar waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuze gorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd. Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen!

Meneer Monster maakt cartoonesk actietheater gecombineerd met visuele comedy voor de hele familie. Het barst van de energie en spelplezier.

"Dit soort kronkels, losgeslagen creativiteit, bijgefantaseerdtastisch decor, energieke acteurs en hilarische gebeurtenissen maken deze voorstelling echt Waanzinnig! Laat de vindingrijke chaos dus maar beginnen" (Theaterparadijs *****).

"In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit" (Theaterparadijs ****).  

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd 4 tot 6 jaar
Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 14.00 € 15.00

Maandag 13 april 2020 vanaf 14:00