Met o.a. Sita Vermeulen Doornroosje de Musical (4+)

Dan is de grote dag aangebroken: Doornroosje is jarig. Vandaag wordt ze 21 jaar én gekroond tot koningin! Maar de gemene tovenares Fien heeft zo haar eigen plannen. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listige betovering. Hoe dat afloopt, zie je in deze betoverendefamilievoorstelling, waarin het ook vaak lachen, gieren en brullen is.

Sprookjesverkleedwedstrijd
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Om deel te nemen schrijf je je voor de voorstelling in bij het sprookjesboek. De winnaar wordt na de voorstelling bekend gemaakt en mag even op het toneel komen!

Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet.

----------

Let op: iedere bezoeker, klein of groot, dient een eigen toegangskaart voor het theater te hebben. Deze informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen.

Vóór rij 4 bevindt zich een orkestbakwand, wat het zicht bij kleine kinderen (jonger dan 4 jaar) enigszins kan belemmeren. Bezoekt u het theater met kleine kinderen? Dan raden wij u aan geen plaatsen op deze rij te boeken.

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd 4 tot 6 jaar
  Van Tot Toelichting
€ 12.50 € 20.00

Zondag 24 mei 2020 vanaf 13:30