Met o.a.: Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder Cocktails

Pijnlijke onthullingen, echte vriendschap
Cocktails is de opvolger van de zeer goed ontvangen voorstelling Wijn die Orpheus twee seizoenen geleden met groot succes programmeerde. In scenes die zowel spannend als humoristisch zijn, laten vijf vrienden hun licht schijnen op de waarde van hun vriendschap. Ook nu zijn het wederom niet de minsten, die het verhaal naar de theaters brengen. De karakterrollen in Cocktails zijn nu voor Vincent Croiset, Tijn Docter, Matteo van der Grijn, David Lucieer en Xander van Vledder.

Een verhaal over onze kwetsbaarheid, veerkracht en solidariteit
Tijdens een heerlijke avond aan het strand, met een Mojito of Margarita in de hand, neemt het leven van de vrienden leven plots een onverwachte en ingrijpende wending. Een wending die de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef stelt. In een cocktail van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen komen hun op het oog geslaagde levens ineens in een geheel ander licht te staan. En doemen er gewetensvragen op. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En hoe ga je om met je eigen schuldgevoel?

Cocktails is een productie van de makers van Wijn
Cocktails is een even knagende als herkenbare tragikomedie van de makers van Wijn. De Telegraaf schreef over Wijn in 2018: “Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt.”

Philip Walkate tekst | Victor van Swaay regie

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Rabobankzaal
  Van Tot Toelichting
€ 24.50 € 29.50

Dinsdag 14 april 2020 vanaf 20:00