Moet je eens Hoorn! Met openlucht platen- en CDbeurs

De wekelijkse woensdagmarkt met kunst, boeken, curiosa, creatieve maaksels wordt deze week aangevuld met een grote openlucht Platen- en CDbeurs. Zo'n 100 standhouders uit heel Europa komen met hun collecties naar Hoorn en al heel vroeg ’s morgens zijn de eerste vinylliefhebbers te vinden in de stad. Daarnaast zorgt de creatieve markt voor een uitbreiding. Na het "markten" is het goed toeven in een van de vele horecagelegenheden die de binnenstad rijk is. Of, zoek de stilte op en wandel nog een klein stukje verder naar de fantastische haven op een steenworp afstand van de binnenstad. 

Vinyl trekt veel toeristen en cratediggers naar Hoorn De jaarlijkse platenmarkt in de binnenstad van Hoorn vindt dit jaar plaats op woensdag 24 juli vanaf 10 uur. Jaar na jaar weten meer muziekliefhebbers de weg naar Hoorn te vinden, gezien de hernieuwde belangstelling voor vinyl van - met name - de jeugd is dat niet zo vreemd. Vinyl platen zijn weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers oftewel cratediggers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd‘s aanbieden.

De markt duurt van tien tot vijf en uiteraard is de toegang gratis.

De laatste Woensdagmarkt op 31 augustus heeft als thema Piraten en Gouden Eeuw, het is een aangepaste versie van de traditionele Clowntjesdag vanwege het themajaar Gouden Eeuw.

Praktische informatie

Woensdag 24 juli 2019 Vanaf 10:00 tot en met 17:00

Grote Noord Model.NdtrcItem.HouseNumber
1621 KE, Hoorn Nh