OERRR Zaadbommen maken in De Wieden

Kom je eigen zaadbommen en -bakjes maken, zodat je mooie bloemen in de tuin krijgt dit voorjaar!. OERRR Zaadbommen maken in De Wieden Zaadbommen maken

Tijdens de voorjaarsvakantie kun je in De Wieden zaadbommen en -bakjes maken. Zo ga jij goed voorbereid het voorjaar in en kun je in je eigen omgeving zorgen voor wilde bloemen en planten. We gaan met klei en potgrond balletjes maken, die je dan thuis nog even mag laten drogen. Als het lente is kun je de balletjes op een plekje neerleggen waar jij graag wat meer bloemen wilt zien.

Zaadbakjes

Naast de zaadbommen ontdek je ook hoe je van wc-papier rolletjes je eigen zaadbakjes kunt maken, zodat je thuis binnen vast kunt beginnen met voor zaaien en in het voorjaar de plantjes direct in de tuin kunt zetten.

Extra informatie:
  • Dit is een binnen activiteit.
  • Geschikt voor kinderen vanaf vier jaar.
  • Ouders helpen bij de begeleiding maar hoeven niet te reserveren.
  • Kleren die vies mogen worden zijn aan te raden. 
  • Wist je dat je naast deze activiteiten ook je verjaardagsfeestje bij ons kunt vieren? Kijk hier voor onze leuke boswachter feestjes!
  • Tijdens de vakantie kun je ook meevaren met de OERRR Vaarexpeditie. Hier vind je de data.
  • Natuurlijk vertellen we je ook over de campagne Red de wilde bloemen van OERRR. Ben je al nieuwsgierig? Hier vind je alle informatie.

OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

 

Praktische informatie

Leeftijd
Minimum leeftijd 6
Maximum leeftijd 12
  Van Tot Toelichting
€ 7.00

Dinsdag 30 april 2019 Vanaf 12:30 tot en met 13:30

Beulakerpad 1 Model.NdtrcItem.HouseNumber
8326 AH, Sint Jansklooster