Oh Oh INTRO

De studentenintroweek van Den Haag vindt zijn climax traditioneel tijdens het gratis OH OH INTRO festival op het Lange Voorhout. Tijdens het evenement kun je genieten van diverse live-acts en dj's, er zijn foodtrucks waar je een heerlijke maaltijd kunt samenstellen tegen een studentikoos prijsje, en op de markt presenteren tal van Haagse instellingen en uitgaansgelegenheden zich met handige info en mooie kortingen. Kortom: OH OH INTRO is een perfecte gelegenheid om de stad en andere studenten te leren kennen, en met het elkaar de start van het jaar te vieren op het Lange Voorhout!

Informatiemarkt
Op het Lange Voorhout is er tijdens het studentenfestival een grote informatiemarkt met tientallen Haagse organisaties, waar je van alles te weten kunt komen over huisvesting, bankzaken, vervoer, sport, bijbaantjes, uitgaansgelegenheden, studentenverenigingen, politieke jongerenafdelingen en de leuke winkels van Den Haag.

Festivallocatie
Het Lange Voorhout in Den Haag is misschien wel de mooiste laan van Nederland. De tijd lijkt soms stil te staan op het prachtige Lange Voorhout waar naar alle rust geflaneerd kan worden. Zowel in het voorjaar als het Voorhout betoverd wordt door duizenden bloeiende krokussen als in de herfst wanneer de bomen de laan een gouden gloed geven. Regelmatig vinden er op het middenpad festivals, evenementen en tentoonstellingen plaats. De statige panden huizen diverse culturele instellingen, waaronder Theater Diligentia, Pulchri en het Escher Museum.

Bereikbaarheid
Het Lange Voorhout bevindt zich vlakbij het Binnenhof in de Haagse binnenstad. Kom je met de auto via de Utrechtsebaan binnen, volg dan de borden 'centrum'. Het beste parkeer je de auto direct onder het Malieveld of bij Interparking aan het Toernooiveld, als je eenmaal de binnenstad binnenrijdt. Vanaf hier loop je zo naar het Lange Voorhout. Reis je met het OV naar Den Haag, kun je lopen van Station Den Haag Centraal (10 minuten), of tram 1 of 9 nemen. Kom je aan op Station Den Haag HS, neem dan eveneens tram 1 of 9 richting Scheveningen strand.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen Gratis toegang  

Donderdag 5 september 2019 Vanaf 15:00 tot en met 23:00

Lange Voorhout Model.NdtrcItem.HouseNumber
2514 EA, 's-Gravenhage