OhOhDenHaag Kroegentocht

Ben jij het ook zo zat om steeds weer naar dezelfde kroegen te gaan? De zaterdagavond die zich steeds maar herhaalt en waar niets nieuws gebeurd? Loop mee met de OhOhDenHaag Kroegentocht en ervaar het echte Haagse uitgaansleven. Ieder weekend kun je op pad met gezellige party animals uit Nederland en het buitenland! Feest de hele avond lang in gezellige kroegjes en ga los in de leukste feestcafés en clubs.

De kroegentocht duurt 4 uur en eindigt in een leuke club die openblijft tot ten minste 04:00 uur. De kroegentocht is inclusief 1 drankje, 7 shotjes, party foto's en party gidsen die ervoor zorgen dat je deze avond nooit meer zal vergeten!

Startpunt:
Ontmoet de party gidsen bij het standbeeld van de Haagse Harry aan de Grote Markt in hartje Den Haag. Hier ontvang je een polsbandje zodat je verzekerd bent dat je overal gratis binnen kan komen en ga je van start voor een bezoek aan de 1e kroeg. In elke kroeg verblijf je een ongeveer uur. Bij het startpunt zal de party gids ook jouw ID controleren, vergeet deze dus niet!

Voor wie zijn de kroegentochten?
Of je nu alleen bent of met een groepje, iedereen vanaf 18 jaar kan zich inschrijven! Door de variatie van onze kroegen is de kroegentocht geschikt voor alle leeftijden. De kroegentocht is uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeestje, verjaardagsfeestje of gewoon een gezellige stapavond alleen of met je vrienden.

Wil je liever een privétocht boeken voor bijvoorbeeld een teamuitje of bedrijfsfeestje? Schrijf je dan in voor een privé tocht! Er worden de hele avond party foto's gemaakt, deze foto's kun je de volgende dag op Facebook bekijken. Bij de privé tochten worden de foto's in hoge kwaliteit naar jullie opgestuurd.

Tickets
Je kunt je inschrijven via de website. Tickets zijn inclusief gids, 1 drankje, 7 shotjes, 5 kroegen, party foto's en party gidsen. De kroegentochten zijn tot 4 uur voor aanvang online te reserveren. Alle kroegentochten gaan van start bij een minimum van 10 personen. Mochten er minder dan 10 aanmeldingen zijn voor de jouw gekozen kroegentocht dan krijg jij je geld terug.

Wil jij meer informatie over een van de kroegentochten? Bel of mail naar OhOhDenHaag Kroegentocht of neem even een kijkje op de website.

Praktische informatie

Leeftijd
Minimum leeftijd 18
  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 18.50

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 16 november 2019 21:00
Zaterdag 23 november 2019 21:00
Zaterdag 30 november 2019 21:00
Zaterdag 7 december 2019 21:00
Zaterdag 14 december 2019 21:00
Zaterdag 21 december 2019 21:00
Zaterdag 28 december 2019 21:00