Oldtimerfestival Meddo

Voor de 26e keer organiseert de Stichting Contactgroep Achterhoek O.O. (SCA) het Oldtimerfestival Meddo in Winterswijk-Meddo. 
Het terrein is gelegen tussen de Giffelweg en de Grevinkweg.

Wat is de kracht van het Oldtimerfestival Meddo?

Dankzij de ondersteuning van deelnemers, standhouders, sponsoren, vrijwilligers en last but not least bezoekers, is het Oldtimerfestival Meddo uitgegroeid tot één van de toonaangevende oldtimerevenementen. De eigenheid van 'Meddo' zoals het Oldtimerfestival Meddo door deelnemers wordt genoemd, is vanaf het prille begin in stand gebleven: Een grote verscheidenheid aan oldtimers, vermaak voor jong en oud en vooral betaalbare prijzen. De gemoedelijke sfeer en de fraaie locatie in het groen staan garant voor een bijzondere belevenis voor jong en oud. Ook mensen die andere interesses dan oltimers hebben vermaken zich prima. Aan de kinderen wordt gedacht met allerlei activiteiten. Kortom, Het Oldtimerfestival Meddo garandeert een plezierig dagje uit voor het hele gezin.

Alles wat rookt, ronkt en roest?

Rookt, ronkt of roest het (tractoren, landbouwmachines, personen- en vrachtauto’s, stationaire- en wegmotoren)? Als het antwoord “Ja” is, dan zie je het in 'Meddo'.

 

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 21 september 2019 10:00 17:00
Zondag 22 september 2019 10:00 17:00

Giffelweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
7104 AZ, Winterswijk Meddo