Openluchthotel aan de Rijn

Dit jaar wordt Leiden tijdens het VAN RIJN FESTIVAL voor drie nachten omgetoverd tot één groot OpenluchtHotel.

De monumentale Burcht ligt als een parel verscholen tussen de Oude en Nieuwe Rijn. Deze oase van rust in het midden van de stad vormt het culturele hart van het OpenluchtHotel. Gecombineerd met een verrassend avondprogramma met poëzie, muziek, dans, mindfulness en een pianobar vormt deze locatie een sfeervolle ambiance voor culturele en romantische ontmoetingen. Het avondprogramma is toegankelijk voor iedereen.

Als avontuurlijke hotelgast slaapt u in unieke door kunstenaars ontworpen openluchtkamers in de stad. Een bijzondere ervaring waarbij u de nacht onder de Leidse sterrenhemel doorbrengt, gevolgd door een heerlijk ontbijt op de Burcht.

Datum: 20-21-22 juni
Locatie: de Burcht, Burgsteeg 14, Leiden
Avondprogramma: aanvang 20:00 uur
Entree: voor het culturele programma is €15,-
Inchecken hotelgasten: 19.30 uur
Overnachting: € 65,- p.p.

Een overnachting kost € 65,- per persoon per nacht, inclusief avondprogramma, beddengoed en ontbijt. De meeste hotelkamers zijn voor twee personen bedoeld maar alleen of met een groep reserveren kan ook. Reserveer via www.fieldsofwonder.nl.

Fields of Wonder houdt zoveel mogelijk rekening met de weersverwachting; zorg er daarnaast voor dat u zelf ook bent voorbereid op verschillende weersomstandigheden

Burgsteeg Model.NdtrcItem.HouseNumber
2312 JR, Leiden