Paul Groot, Nurlaila Karim e.a. Company

Op zijn vijftigste verjaardag lijkt er iets te ontbreken in het leven van Robert. Hij is charmant, sexy, succesvol; mannen willen hem zijn, vrouwen willen hem hebben. Toch is Robert - Bobby voor vrienden - nog steeds single.

Vrienden trouwen en scheiden, hebben relaties en kinderen, staan vol in het leven, maar Robert blijft toeschouwer en vraagt zich af: heb ik een ander nodig om mezelf te zijn? En wie ìs de Robert op die selfies eigenlijk?

Zijn bruisende verjaardagsfeest wordt een hilarische hellevaart langs lust, jaloezie, trouw, wrok, hartstocht, likes/dislikes en ander relatieleed. Wie kan Robert redden nu een complete meltdown dreigt?

Cast: Paul Groot, Cystine Carreon, Maartje van de Wetering, Jeremy Baker, Esther Maas, Jolanda van den Berg, Marcel Visscher, Carlos de Vries, Frank van Hengel, Sophie Veldhuizen, Tjebbo Gerritsma, Juda Goslinga, Sytske van der Ster en Hilke Bierman, regie: Gerardjan Rijnders, producent: Esther Maas, PIT Producties, vertaling en dramaturgie: Jeremy Baker

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 37.50

Zaterdag 29 februari 2020 vanaf 20:00