Paul Groot, Eva Van der Gucht, Ellen Pieters e.a. 't Schaep met de 5 Pooten

Wat is er nou Nederlandser dan ‘t Schaep met de 5 Pooten? Miljoenen mensen leefden zowel in 1969 als in 2006 mee met de sores van Doortje, Kootje, Lukas, Lena, Riek, Arie en Opoe. Zowel de oorspronkelijke televisieserie van Eli Asser als de succesvolle series van de afgelopen jaren smaken naar meer. ’t Schaep met de 5 Pooten blijft nieuwe generaties boeien en fascineren, dankzij de onvervalste gein en de onvergetelijke, geniale melodieën van Harry Bannink.
De serie leverde een aantal populaire nummers op: We zijn toch op de wereld om mekaar te helpen, niewaar?, Het zal je kind maar wezen, Als je mekaar niet meer vertrouwen kan en Vissen.

Daarom gaan we nog één keer terug naar het café met zijn ontroerende, venijnige, hartveroverende, hilarische stamgasten. Nog een keertje zien we kroegbaas Kootje de Beer, zijn maat Lukas, buurvrouw Doortje, en de vaste klanten Lena, Arie, Riek en Opoe Withof in een nieuw, fris verhaal van Raoul Heertje.
Uiteraard wordt er teveel gedronken en geroddeld, maar nooit teveel gelachen. Ze kunnen nog steeds niet zonder elkaar.


Toegankelijk voor mensen met een visuele beperking

't Schaep met de 5 Pooten is op zaterdag 2 november ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg over het decor en de kostuums en is er een meet & feel. Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor jou en je hond kunnen uitzoeken.

  • Gastvrouwen De Lange Tafel op vrij 1 nov: Francine en Annemarie 

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Hertog Jan Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 37.00 € 49.50

Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 31 oktober 2019 20:00 22:30
Vrijdag 1 november 2019 20:00 22:30
Zaterdag 2 november 2019 20:00 22:30