Peace in the Park

Vredesfestival waar bezoekers elkaar op een harmonieuze en ontspannen manier kunnen ontmoeten. Peace in the Park inspireert om over persoonlijke verbondenheid met vrede na te denken en daar actief iets mee te doen. Iedereen wil vrede. Ook jij kunt iets doen met vrede, in jezelf en in je omgeving. Ontdek wat jij praktisch kunt doen als eerste kleine stap en deel dat met anderen.

Ontmoet, beleef en doe mee
Peace in the Park laat je inspireren met verhalen, gesprekken, muziek en vele andere activiteiten voor jong en oud. Het festival enthousiasmeert tot die kleine verandering die een groot verschil kan maken in jouw eigen leven en leefomgeving en draagt bij aan een gevoel van vrede en verbondenheid. Wat doe jij voor persoonlijke vrede? Kom naar Peace in the Park. Ontmoet, beleef en doe mee!

Missie Peace in the Park
Peace in the Park wordt zowel in de organisatie als in de uitvoering geheel door vrijwilligers bemenst. Met dit festival beoogt de organisatie mensen uit alle windstreken met uiteenlopende achtergronden bij elkaar te brengen, om elkaar te ontmoeten, gedachten en ervaringen uit te wisselen over vrede, zich met elkaar verbonden te voelen en te onderzoeken wat ze zelf kunnen doen, als eerste kleine stap.

Just Peace Festival
Peace in the Park is onderdeel van het jaarlijkse Just Peace Festival. Gedurende meerdere dagen worden er veel activiteiten, verspreid over diverse locaties in Den Haag georganiseerd, waarbij alles draait om het centrale thema vrede en recht. Het gevarieerde programma biedt een unieke combinatie van inhoud, sport en muziek. Bezoekers kunnen deelnemen aan de Vredesloop, een kijkje nemen bij internationale organisaties, genieten van muziekoptredens of luisteren naar inspirerende sprekers.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
Volwassenen Gratis toegang  

Zondag 22 september 2019 Vanaf 12:00 tot en met 18:00

Prinsessewal Model.NdtrcItem.HouseNumber
2513 EE, 's-Gravenhage