Percossa - DOUBLE BILL

Fysiek & ritmisch muziektheater!

Op veler verzoek brengt Percossa twee van haar internationaal meest succesvolle shows weer op de planken in de Nederlandse theaters. 'Tien Jaar van de Straat' en 'Knock Out' komen samen in een wervelende avond 'DOUBLE BILL', vol energiek drumvuurwerk, humoristisch muziektheater en breekbare acts.

Onder regie van Karel de Rooij (Mini en Maxi) vliegen de vier straatartiesten voor de pauze letterlijk over het toneel, waarbij ze u in hoog tempo trakteren op muziektheater met de meest verrassende instrumenten en attributen. Na de pauze wordt u meegezogen in een arena waar niets is wat het lijkt: ritmisch boksende gastheren, een dampende sambaband, op flessen spelende clowns en dreunende drums… “Vier virtuoze komedianten in een onderling gevecht” (AD).

Welkom in de wereld van Percossa!

Leuk nieuws: Percossa werd in juni 2019 voor de 4de (!) keer uitgenodigd op het prestigeuze TIPC, de Taiwan International Percussion Convention, georganiseerd door de wereldberoemde slagwerkgroep Ju Percussion Group. Op dit festival speelt de crème de la crème van de slagwerkwereld! Alle zalen waar Percossa in Tawain stond, waren uitverkocht, waaronder een zaal van 2500 zitplaatsen in de stad Taipei. 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 24.50

Vanaf Woensdag 20 november 2019 tot en met Woensdag 20 november 2019

Dag Van Tot
Woensdag 20:15