Peuterpret Dansende Dierendeuntjes 2+

- Exclusief pauzedrankje -

Jeugdvoorstelling
Een beestachtig leuk muzikaal feestje voor alle kinderen vanaf 2 jaar met de meest bekende en ook de meest onbekende peuter- en kleuterliedjes over dieren. Rosanne kent heel veel liedjes. Zoveel liedjes dat ze wel uren kan zingen. Ze zingt over allerlei dieren. Over beren, over pinguïns, het lijkt wel een dierentuin. Alle kinderen en papa’s en mama’s mogen meezingen en meedansen wanneer Rosanne komt zingen.

Een muzikale ontmoeting
Dansende Dieren Deuntjes is een prachtige muzikale ontmoeting tussen de allerkleinste kinderen en Rosanne. Muziek was nog nooit zo leuk en dichtbij!
 

Peuterpret
Elke maand is er een PeuterPret 2+ ochtend in Orpheus. Tijdens deze ochtend kun je genieten van de mooiste voorstellingen.

Tickets
Bij deze voorstellingen zijn tickets voor kinderen gratis, ouders en/of begeleiders betalen €5 per ticket!

Let op: iedereen die een voorstelling in Orpheus bezoekt moet een ticket voor de voorstelling hebben. Dus ook voor kinderen die bij een (groot)ouder op schoot zitten, dient wel een ticket gekocht te worden.

Activiteiten in de foyer
In de foyer kunnen de kinderen voorafgaand aan de voorstelling lekker spelen en kleuren in de foyer! Speciaal bij deze voorstelling verzorgen een leuke activiteit voor de kinderen, afgestemd op leeftijd en het thema van de voorstelling. Dus kom lekker op tijd en doe mee!

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd 2 tot 4 jaar
Cultuur
Zaal/Ruimte Altioszaal
  Van Tot Toelichting
€ 0 € 5.00

Dag Van Tot Toelichting
Woensdag 16 oktober 2019 10:00 Uitverkocht
Woensdag 16 oktober 2019 10:00 Uitverkocht

Churchillplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
7314 BZ, Apeldoorn