Pex

PEX brengt een gezellige, ongedwongen familie- en vriendensfeer samen met het bos. Of je nu een wandeling met de kids maakt door het bos, een wedstrijd hebt gespeeld op een van de omliggende sportvelden of gewoon even wil genieten met je vrienden en familie. Iedereen kan zijn hart ophalen bij restaurant PEX.

Het compleet vernieuwde interieur en terras halen de natuur naar binnen en brengt het modieuze naar buiten. Er zijn twee nieuwe bars, welke toegankelijk zijn vanaf het restaurant, maar ook vanaf het terras. Hierdoor kan men midden in het bos, in hartje Den Haag, genieten van een borrel, maar uiteraard ook van de nieuwe menukaart met onder andere heerlijke luxe broodjes, salades of een uitgebreid diner. Dat terwijl de kinderen spelen in de speelkamer of in de natuurspeeltuin enkele meters verderop.

Behalve dat restaurant PEX zeven dagen in de week toegankelijk is voor ontbijt, lunch en diner, kunnen er ook feesten en partijen gegeven worden. Van bruiloft tot verjaardag, van kraamfeest tot jubileum. Ook zijn wij een officiele trouwlocatie.

Neem alvast een kijkje bij de arrangementen en neem contact op met onze evenementenmanager!

Gasten kunnen hier terecht met de kids, familie en vrienden, maar ook bedrijven zijn hier aan het goede adres. PEX biedt speciale vergaderarrangementen, voorzien van alle luxe in de vernieuwde en eigentijdse vergaderkamer. Daarover meer op de Business-pagina. Bedrijfsfeest organiseren? Ook dat kan bij PEX, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met onze evenementenmanager! 

Praktische informatie

Accommodatie
Soort gebouw Buitenplaats
Uitstraling/Inrichting accommodatie design,modern,trendy
Verwarming
Airconditioning Ja
Faciliteiten (Accommodatie)
Overdekt terras Ja
Terras Ja
TV, audio, video & Internet
Internetverbinding WiFi
Voor kinderen
Kinderstoel Ja
Eetgelegenheid
Ontbijt Nee
Lunch Ja
Diner Ja
Nationaliteit keuken Nederlands
Specialiteit keuken gevarieerd
Voorzieningen gehandicapten
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Vervoer
Betaald parkeren Ja
Lidmaatschappen
Koninklijke Horeca Nederland erkend Ja
Lid VVV Ja
Huisdieren
Huisdieren Huisdieren toegestaan
Doelgroep
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
jongeren Ja
studenten Ja
volwassenen Ja
senioren Ja
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,Creditcard,PIN