Puur Brabant

WELKOM BIJ PUUR BRABANT,

 

Brabant is een mooie, groene regio en dat willen we graag zo houden. Verantwoord ondernemen, met oog voor onze dieren én voor de leefbaarheid van onze regio, staat bij ons hoog in het vaandel. Het leven is goed in ons Brabantse land. Daar voelen wij ons thuis en daar zijn wij, als Brabantse ondernemers, trots op.

Onze trots en onze manier van ondernemen, komen samen in Puur Brabant. Bij Puur Brabant staat ‘ons vlees’ centraal. We nodigen je uit om te komen kijken en dan praten we je bij.

 

‘Ons Thuis’
Als groene gemeente bevindt Sint-Oedenrode zich in het hart van Brabant. Gastvrij, gemoedelijk en groen; dat zijn de drie kernwaarden van de gemeente en dat zijn ook de kernwaarden van Puur Brabant. In Sint-Oedenrode vind je het stralende middelpunt van Puur Brabant. Daar is ‘Ons Thuis’ en daar vind je onze Brabantse gastvrijheid en gezelligheid.

 

In onze boerderijwinkel kun je de bereiding van onze Brabantse vleesproducten zelf ervaren.

Onze Brabantse manier van werken komt de kwaliteit van Puur Brabantse vleesproducten alleen maar ten goede. Door goede samenwerking zijn de lijnen kort, kunnen we vlug schakelen en maatwerk leveren. Heb je speciale wensen? Neem contact op, of kom gezellig aan de keukentafel een kopje koffie drinken bij ‘Ons Thuis’.

 

Wij zien je graag bij ‘Ons Thuis’!

Marcel en Doreen van den Berkmortel
Benny en Marieke Verhagen


Ons vlees, lekker en vertrouwd!

Houtsestraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5492 TM, Sint-Oedenrode