Raymond van het Groenewoud - 'Kreten & Gefluister'

Raymond van het Groenewoud komt terug naar Nederland! In het voorjaar van 2019 staat hij in het kader van zijn “Kreten & Gefluister” tournee in diverse popzalen en theaters. Dit keer zonder band, solo op gitaar, piano en zang.
Deze keer is het solo. Mama, kijk, zonder handen. Zonder andere muzikanten. Op verzoek van velen: Raymond geheel alleen, aan zijn piano. De liedschrijver. De dromer.
In maart van dit jaar verscheen via Warner Music de verzamel box “Archivaris”. Archivaris is de cd die het levenswerk van Raymond van het Groenewoud verzamelt: een door hemzelf samengestelde blauwdruk van meer dan 50 jaar songschrijverschap. Muziek geflankeerd door een booklet waarin Raymond zijn verhaal doet in de vorm van een eigenzinnige introspectie die de leidraad vormt bij zijn muzikale evolutie. Op 30 januari 2018 ontving Raymond van het Groenewoud de Lifetime Achievement Award op de elfde editie van de Music Industry Awards in Vlaanderen. Deze onderscheiding heeft hij gekregen voor zijn indrukwekkende muzikale carrière van meer dan een halve eeuw.

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 0
Prijs tot 20.4
Woensdag 8 mei 2019 vanaf 20:00

Zijlsingel Model.NdtrcItem.HouseNumber
2013 DN, Haarlem