Reitse reist Reitse Giesbers

Ervaar de kracht en diversiteit van muziek
Ga je mee op een muzikale reis? Onder begeleiding van Reitse Giesbers reizen we door meerdere muziekgenres en laat hij ons ervaren hoe divers popmuziek is. Wat gebeurt er met een popliedje als het een gospeltwist krijgt? Of als je van een Andre Hazes meezinger een ballad maakt? Reitse laat het ons horen.

Singer-songwriter
Ook neemt hij ons mee door de tijd waarin hij zijn persoonlijke verhaal vertelt. Over periodes waarin muziek extra belangrijk voor hem was en wat dat met hem deed. Tijdens deze muzikale reis is Reitse reisleider. In het dagelijks leven is hij de Apeldoornse singer-songwriter die wij onder andere kennen van De beste singer-songwriter van Nederland. Ook is hij zangdocent en koorleider van onder andere het Apeldoorns Popkoor. Hij laat ons kennismaken met zijn zangleerlingen en zijn groepen. Geniet van meerstemmige koorzang en solo’s van Apeldoorns zangtalent.

Muzikale reis
Reitse reist is een interactieve, muzikale reis waarin hij zijn passie voor zingen met ons deelt. Samen met zijn Apeldoornse band en zanggroepen laat hij zowel ballads, soulvolle uptempo’s, covers en eigen werk horen. Ervaar de kracht en diversiteit van popmuziek tijdens deze persoonlijke en verrassende muzikale reis.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Rabobankzaal
  Van Tot Toelichting
€ 20.00 € 23.00

Zaterdag 6 juni 2020 vanaf 19:30