Renée van Wegberg e.a. List, Shaffy & Piaf

RENÉE VAN WEGBERG ZINGT!

In LIST SHAFFY & PIAF zingt Musical Award Winnaar (2018) Renée van Wegberg wederom het rijke oeuvre van haar favoriete artiesten.

Samen met een viertal topmuzikanten brengt zij het mooiste en beste uit het repertoire van o.a. Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf ten gehore. Uiteraard mogen de prachtige nummers die zijn geschreven door Jacques Brel, Frank Boeijen, Charles Aznavour en Mikis Theodorakis niet ontbreken. Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar.

Haar theatershow trakteert het publiek op zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk. Dit doet zij samen met Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme.

Renée van Wegberg ontving vorig jaar de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol in een kleine musical voor haar veelgeprezen rol als Liesbeth List.

"Van Wegberg zingt de afgewogen selectie uit die rijke muziekgeschiedenis met elan en passie en, het voornaamste, als zichzelf.’’ AD - ????

“Renée van Wegberg maakt een verpletterende indruk als leading lady.’’ - Theaterparadijs – ?????

"Renee van Wegberg maakt van Zeg me dat het niet zo is en De verzoening ware kunststukjes."
- Parool

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. Voor de bezoekers van Theater het Kruispunt heeft Spruit een speciaal theatermenu ontwikkeld, hierbij kan er voor de vaste prijs van €23,00 gekozen worden uit een hoofdgerecht naar keuze van de a la carte kaart mét een drankje naar keuze en na afloop koffie of thee. Het theatermenu is gemakkelijk bij te boeken bij uw tickets, de actuele kaart vindt u hier
Uitgebreider genieten? Dit kan natuurlijk ook, hierbij is reserveren voorafgaand gewenst via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090. Ook hebben wij diverse kindergerechten standaard op de kaart staan, van pannenkoeken tot friet met snack!
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Deze voorstelling is op 16 november ook te zien in het Isala Theater

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 29.50 € 31.00

Vrijdag 20 december 2019 vanaf 20:15