Residentiewandeling Gilde Den Haag, Engels gesproken

Ga mee met deze Engels gesproken stadswandeling onder leiding van een gids van het Gilde Den Haag door de binnenstad van Den Haag. Het dorp dat uitgroeide tot een stad van aanzien met stadspaleizen en luxe winkelstraten. Wandel mee door het hofgebied en het oude dorp Die Haghe en maak kennis met het Binnenhof waar graven, stadhouders en Oranjetelgen zetelden. Ontdek middenin het oude dorp de indrukwekkende middeleeuwse Grote Kerk.  

Bij de Hofvijver ligt het Hofgebied en het oude dorp Die Haghe. Loop mee over het Binnenhof, waar de graven, stadhouders en Oranjetelgen hun domicilie hadden. De gids leidt u door de nauwe straatjes van het oude dorp met de middeleeuwse Grote Kerk als middelpunt en het chique Voorhout met de stadspaleizen. Laat je verrassen door de verhalen over het mooie centrum van Den Haag.

Tijden
Deze Engels gesproken wandeling start elke zaterdagmiddag om 13.30 uur bij VVV Den Haag / The Hague Info Store aan het Spui en duurt 1,5 uur, in de periode juni tot en met oktober. Deze wandeling wordt ook aangeboden in het Nederlands en start elke zondagmiddag om 13:30 uur bij het VVV kantoor aan het Spui.

Reserveren 
Tickets voor de rondleiding zijn te reserveren via de volgende manieren:
  • online via excursies.denhaag.com 
  • telefonisch van maandag t/m vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur via 070-3618860
  • aan de balie van VVV Den Haag (Spui 68)
Bij online reserveren kan er betaald worden via IDEAL en creditcard (Visa en Mastercard). Per boeking betaal je altijd 2,50 euro servicekosten. Bij vragen kun je ons ook even een tweet sturen via @vvvdenhaag.

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 4
  Van Tot Toelichting
Volwassenen € 5.00
Kinderen € 2.50

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 19 oktober 2019 13:30
Zaterdag 26 oktober 2019 13:30