Restaurant de Blauwe Sluis

Een culinaire verrassing in de polders van De Maaskant en aan de oevers van de Maas; een huiskamerrestaurant met gigantisch mooie uitzichten en met een prachtig terras, goede service en een fantastische brigade die de aller-lekkerste streekgerechten uit de keuken toveren. Na vele jaren van afwezigheid zijn wij eindelijk weer terug in Gewande en dat voelt als "een warme deken" en "heerlijk thuiskomen".

 

Dit gevoel willen wij graag delen met onze gasten en graag bieden wij de mogelijkheid voor een aangenaam verblijf in het huiskamerrestaurant of op een van de terrassen, waar gebruik gemaakt kan worden van een uitgebreide lunchkaart, een High Tea, een steeds wisselende dinerkaart, wijnkaart, of gewoon een kleine terraskaart, een vers kopje koffie of een drankje en een hapje. Al bijna drie eeuwen is de familie met deze streek verbonden en daarom laten wij u graag kennismaken met onze verse ambachtelijke streekproducten, authentieke bereidingswijze en recepturen.

 

Hierin worden wij bijgestaan door onze buren en streekgenoten: o.a. Savelkous Vleesboerderij, Bakkerij Erkeland, Kaasboerderij De Lange Hoeve, Dollevoet ShiiTake, Geert Merks, Slachterij en Slagerij Ebergen e.v.a. Deze unieke plaats aan de Maas zal u doen onthaasten en verzoekt u om tijd en stress te vergeten. Laat u in een relaxte sfeer bedienen en geniet van het verblijf op "De Blauwe Sluis". Het natuurlijk genieten begint nu. en dat is lekker! Team De Blauwe Sluis Rens Kemp.