Restaurant "De Corner "

De CORNER ligt midden in het drukke winkelcentrum van Sluis en is een echt familiebedrijf.

De sfeer van het restaurant is Vlaams, en dit heeft zowel met de kaart, als met het gastenbestand te maken. De kaart is een mix van gerechten die je voor een groot deel streekgebonden zou kunnen noemen.

De Paling is zo’n gerecht, de bereidingen, in boter gebakken, in het groen, in de room en provencale, zijn typisch voor dit gebied. Bekend zijn natuurlijk ook de T-Bone Steak (500 gr.), van de grill, de Cote a l’os, de lamskoteletten, en de goede steaks, met diverse warme roomsauzen.
Ook de gebakken Zeetong is zeer gewild. Verder zijn er diverse menu’s, met een prima prijs-kwaliteitsverhouding varierend van € 12,50 tot € 25,-.

Nog zo’n specialiteit van De Corner zijn de Mosselen, er zijn drie versies van, Naturel, in Witte Wijn, en Provencale. Ze zijn lekker gepeperd en met hele fijne groenten en middelgrote uien perfect gekookt. De Mosselen zijn er het hele jaar door. Voor desserts kan de gast niet alleen uit diverse ijsgerechten, maar ook uit een reeks pannenkoeken, wafels en poffertjesbereidingen kiezen.

DE CORNER is zeven dagen in de week geopend.

Indien je zeker wilt zijn van een tafel, kun je deze reserveren op nummer 0117-46 13 69
Ook voor groepen tot 40 personen kun je hier terecht.( wel op aanvraag )