Restaurant de Landbouw

Restaurant De Landbouw ligt aan de Grote Markt in het historisch centrum van Goes. Van oudsher en gezellige plek waar de mensen van de markt en agrariërs samen kwamen.

Bij Restaurant De Landbouw kan je eten, drinken en genieten in een prachtige ambiance voor een schappelijke prijs. Er is een lunch en dinerkaart en elke week een verrassend weekmenu. Daarnaast is er ook keuze uit 3 dagmenu's waar er volop keus is. 

Restaurant De Landbouw onderging een metamorfose met een knipoog naar het verleden. Verbouwd in de stijl van de Amsterdamse School en geaccentueerd met zeefdrukken aan de muur met afbeeldingen van oude landbouwwerktuigen is de authenticiteit behouden. Het eigentijdse jasje is herkenbaar voor de vaste gasten.

Goes is een centraal gelegen stad in de provincie Zeeland en er wonen ongeveer 27.000 mensen. Goes is de enige stad op de eilanden Zuid- en Noord-Beveland en vervult daarom een centrumfunctie voor deze regio. Goes heeft een gezellig centrum met een grote markt omringd door cafeetjes en winkels.

Praktische informatie

* Maandag gesloten.