Restaurant De Zuidpoort

Het adres voor kwaliteit tegen een redelijke prijs!

Restaurant - Tearoom De Zuidpoort dankt haar naam aan de historische zuidelijke entree van het vestingstadje Sluis. Het ligt in een gezellige omgeving en als je op zoek bent naar een etentje voor een redelijke prijs, waarbij gastvrijheid en kwaliteit de grootste rol spelen? Dan ben je hier op het juiste adres.

De inrichting in sfeervol en je kunt er lekker ontspannen tafelen en creatief culinair genieten op Bourgondische wijze. De gerechten komen uit alle windstreken en de menukaart volgt het seizoen. Alles komt uit eigen keuken en er wordt uitsluitend met verse producten gewerkt.
Ook voor de kleine trek met een kopje koffie of thee is tearoom De Zuidpoort het adres. Speciaal zijn de 48 soorten thee van het wereldmerk Whittington geserveerd in het prachtige bijbehorende servies en de heerlijk Italiaanse Moak koffie; beiden uniek in Sluis.

Tijden de mooie zonnedagen kunt u genieten op het buitenterras aan de zonzijde waarbij je niets mist van het bruisende leven in het centrum van Sluis en natuurlijk het schitterende uitzicht op de molen.

De 1ste kwaliteit Zeeuwse Mosselen, de diverse dagschotels, de frisse maaltijdsalades, en de vis- en vleesspecialiteiten bereid op klassieke wijze met een eigentijdse tint tegen aantrekkelijke prijzen maken van De Zuidpoort het restaurant van heerlijk genieten, ontspannen en gezellig tafelen.

Onze keuken is doorlopend geopend tot 21 uur!

Praktische informatie

Dag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Zaterdag
Zondag

* Op vrijdag gesloten.