Restaurant 't Hoekje van Yerseke

Op de hoek van de Wijngaardstraat vind je 't Hoekje van Yerseke waar je terecht kunt voor de lekkerste vlees-, vis-, schaal- en schelpdier gerechten, die met veel zorg wordt klaarmaakt. Tevens kan je hier ook terecht voor de lunch.

Bij mooi weer kan je plaatsnemen op het zonnige terras. Bij wat minder mooi weer kan je binnen plaats nemen, waar in het voorste gedeelte van het restaurant er een lichte serre bevindt. Deze is gezellig en huiselijk ingericht en kan je bijvoorbeeld met familie of in een groepje lekker apart dineren.

Door de St-Felixstormvloed van 1530 kwam Yerseke aan de Oosterschelde te liggen. Nu is Yerseke het centrum van de oester- en mosselcultuur en heeft het de enige mosselveiling ter wereld. Yerseke is bekend vanwege de jaarlijks terugkerende mosseldag, iedere 3e zaterdag van augustus. Mosseldag is een gezellige dag met braderie, meevaren met de mosselkotters, kermis, vuurwerk en natuurlijk het eten van het zwarte goud.

Praktische informatie

* Keuken geopend  vanaf 12.00 uur.Maandag en Donderdag  gesloten. Eventueel voor grotere groepen kan je contact opnemen. 2e Paasdag, 2e Pinksterdag en Hemelvaartl geopend. In verband met vakantie  gesloten van 6 tot en met 19 juni 2017Dinsdag 20 juni weer geopend.