Ristorante Il Gallo

In Burgh-Haamstede (nabij Westenschouwen, te Zeeland) vindt je restaurant il gallo. Il gallo is een op en top Italiaans restaurant met uitsluitend huisgemaakte authentieke Italiaanse gerechten en Italiaanse wijnen. In restaurant il gallo proef je Italië!

In restaurant il gallo kun je gerechten kiezen van de menukaart. Ze bieden je de keuze uit verschillende koude en warme voorgerechten en soepen. Voor het hoofdgerecht is er de keuze uit diverse vis, vlees, pasta en vegetarische gerechten. Een speciale kindermenukaart is er voor de jonge gasten en voor het nagerecht is er een dessertkaart. Hoe je wel van een verrassing? Laat je verrassen door het Italiaanse 4-gangen surprise menu van de chef!

Om de twee weken, op vrijdag, werken ze bij il gallo zonder menukaart. Wat kan je dan verwachten? Er wordt gekookt met dagverse producten en iedere 2 weken zal het menu compleet anders zijn. Bij dit menu kun je een wijn arrangement bestellen. Ben je de bob? Geen probleem want ze schenken ook alcoholvrije wijn, het bob arrangement. 

Westenschouwenseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
4328 RE, Burgh-Haamstede