Rob de Nijs 60 jaar Artiest

HITS EN KLASSIEKERS UIT 60 JAAR ROB-DE-NIJS-MUZIEK.

De zanger van de popgroep ‘The Apron Strings’ uit Amsterdam had natuurlijk nooit kunnen vermoeden dat hij 60 jaar later nog steeds actief zou zijn als zanger. De carrière van de toen 18-jarige Ron de Nijs stond nog in de kinderschoenen. Pas na het winnen van een talentenjacht van de platenfirma ‘Phonogram’ (1962) als zanger van ‘The Lords’ kwam er pas echt schot in zijn carrière.

Zes decennia aan muziek komt voorbij in deze nieuwe theatershow. De hele repertoirekast wordt geplunderd en Rob de Nijs staat stil bij de vele verhalen en anekdotes die aan de verschillende liedjes verbonden zijn. Deze theatershow bevat veel hits en klassiekers, maar ook wat onbekendere pareltjes uit 60 jaar Rob-de-Nijs-muziek.

Voorafgaand of na afloop genieten bij Spruit eten & drinken
Kom voorafgaand aan de voorstelling gezellig een hapje eten bij het inpandige restaurant Spruit eten & drinken. De actuele kaart vindt u hier. Reserveren voorafgaand is gewenst, via www.spruitbarendrecht.nl/reserveren of telefonisch via 0180-222090.
Geniet na afloop de voorstelling met uw gezelschap aan een gereserveerd Theatertafeltje met daarop een drankje naar keuze en heerlijke hapjes. Het Theatertafeltje reserveert u gemakkelijk direct bij de reservering van uw tickets.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 32.50 € 34.00

Zaterdag 25 januari 2020 vanaf 20:15