Robarcher's Watermolen

Landgoed Robacher’s Watermolen is een romantische locatie centraal in Noord-Holland. Het landgoed heeft een sfeervol restaurant met steakhouse gerechten waar u met familie en vrienden kunt lunchen/dineren. Het restaurant heeft een grote openhaard binnen en een prachtig terras buiten. Voor de kinderen is er een speelhoek, trampoline en klimrek aanwezig. 
Ook verzorgen wij vele trouwerijen, jubileumfeesten en familiedagen in Het Landhuis, De Herenkamer en De Hofstede. Vanaf Augustus 2017 heeft Landgoed Robacher’s Watermolen nieuwe eigenaren en waait er een frisse wind door het landgoed. Zo bieden wij diverse activiteiten (bijvoorbeeld boogschieten, steproutes en quizzen) aan voor gezelschappen. Hierdoor zijn er leuke groepsarrangementen (vanaf 12 personen) mogelijk met activiteiten en horeca. Natuurlijk kunt u Robacher’s Watermolen tijdens de kerstdagen niet overslaan. Met duizenden kerstlichtjes een waar kerstsprookje!

Praktische informatie

Verwarming
Open haard Ja
Voor kinderen
Kinderspeelhoek Ja
Eetgelegenheid
Lunch Ja
Diner Ja
Specialiteit keuken vlees/steaks
Doelgroep
kinderen Ja
groepen Ja
zakelijk Ja
gezinnen Ja
volwassenen Ja

Dag Van Tot
Zondag 12:00 22:00
Woensdag 17:00 22:00
Donderdag 17:00 22:00
Vrijdag 17:00 22:00
Zaterdag 12:00 22:00

* Voor groepen kunnen wij ook buiten deze openingstijden geopend zijn. Neem contact op om een groepsreservering te maken.

Hauwert Model.NdtrcItem.HouseNumber
1691 EK, Hauwert