Rommelmarkt(je)

Ben jij ook zo'n rommelmarktfanaat? Zelf op de rommelmarkt staan met je spullen die je niet meer gebruikt of van anderen hebt gekregen? Of vind je het leuk om zelf te struinen tussen al die spullen waar je misschien nét dat ene onderdeel om je verzameling compleet te maken ziet liggen?
Op de Veerhaven naast centrum Qi ligt een plein waar we vanaf het voorjaar tot in het najaar om de 2 weken een rommelmarkt(je) organiseren. Altijd supergezellig omdat het geen massale markt is. Onderling heel veel plezier en vooral in de zomer met de komst van de toeristen en de vele wandelaars en fietsers een leuke verkoop.
Misschien wil je een extra centje verdienen, misschien verkoop je voor een goed doel of zie je andere mogelijkheden.....je bent welkom om hier je waar aan te bieden.

Zorg zelf voor een tafel of iets anders want het zijn grondplaatsen, daarom is het stageld ook zo weinig nl. €5. Zorg ook voor bescherming tegen zon, wind, regen, neem daarom een zonnecreme mee of een parasol want het kan hier echt snikheet zijn zomers. De plaatsen zijn ongeveer 3 meter bij 3 meter. Heb je echt dubbel zoveel ruimte nodig dan deze afmeting dan rekenen we deze extra ruimte ook af.

De dagen die nu gepland staan (onder voorbehoud) zijn:
21 april
5 mei
19 mei
2 juni
16 juni
30 juni
14 juli nachtrommelmarkt
28 juli
11 augustus
25 augustus
8 september
22 september
6 oktober

Vanaf 8.00 uur kun je je spullen klaarzetten, wel vooraf aanmelden via mail aub!
Normaal gezien starten we om 9.30 uur met de verkoop maar als je eerder uitgepakt bent kun je uiteraard je spullen al aan de man of vrouw brengen.

Weet je nog andere mensen waarvan je denkt dat die dit leuk zou vinden, geef het dan zeker door!

Zien we jou 1 van deze dagen onder een parasol zitten bedolven onder de tweedehands spullen? Leuk! Wij hebben er weer zin in.

Hartelijke groet Petra en team Qi

Praktische informatie

Vanaf Maandag 21 januari 2019 tot en met Zondag 6 oktober 2019

Dag Van Tot
Maandag 09:30 15:00

Veerhaven Model.NdtrcItem.HouseNumber
4511 RA, Breskens