Rondje Kunst Noord-Veluwe

Op een aantal zaterdagen kan er in de omgeving van Nunspeet genoten worden van Rondje Kunst Noord-Veluwe; een fietsroute voor kunstliefhebbers.
De route van 23 km voert over prachtige landgoederen en langs zes ateliers in Elburg Vesting, Oldebroek en 't Harde en kan o.a. bij VVV Nunspeet en op ieder ander willekeurig punt worden gestart. Op de eerste zaterdag van de maanden mei, juni, juli en augustus zijn de ateliers van geopend van 11.00 tot 17.00 voor bezoekers. De zes atelierhouders en hun gastkunstenaars zullen dan hun kunstwerken tonen en uitleg geven. Er is een schat aan kunstwerken te bewonderen zoals schilderijen, beelden, sieraden, viltwerken en andere objecten in diverse stijlen en diverse materialen.
De routebeschrijving is op diverse plekken te verkrijgen, o.a. bij de VVV's en kan worden gedownload van de website www.rondjekunstnoordveluwe.nl. Op deze website zijn de namen van ateliers, de kunstenaars en verder informatie te vinden. De ateliers zijn te herkennen aan een wit-groen banier met het logo van Rondjekunstnoordveluwe. Vanaf VVV Nunspeet kan de route worden opgepakt via de Eperweg en Bovenweg richting 't Harde.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 6 juli 2019 11:00 17:00
Zaterdag 3 augustus 2019 11:00 17:00

Stationsplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
8071 CH, Nunspeet