Rundfunk Todesangstschrei

Want meteen nadat je je door een jeugd vol dure fouten, zure nederlagen en gure afwijzingen heen hebt geworsteld, ligt er een oude, smerige vriend op de loer die de rest van je leven in je nek zal hijgen: de DOOD. Het wachten daarop is onvermijdelijk begonnen en het enige dat zeker is, is dat-ie elke seconde dichterbij komt. Dat wordt lachen.

De pers over Rundfunk:

  • Algemeen Dagblad ***** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Een verrukkelijke voorstelling die geen enkel dood punt kent, maar van meet af aan meesleept. De gedachtespinsels van Rundfunk zijn een ultieme amusante verrijking voor het vaderlandse cabaret.”
  • de Volkskrant **** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Een pijlsnelle verzameling grove, hilarische scènes en barst bijna uit elkaar van de sterke vondsten.”
  • NRC Handelsblad **** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Hun fantastische timing, enorme lef en zieke, puberale gevoel voor humor maken het tot een indrukwekkend debuut.”
  • De Telegraaf **** over ‘Wachstumsschmerzen’: “Hier staan twee intelligente, volwassen makers die een programma van formaat hebben afgeleverd.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Theaterzaal
  Van Tot Toelichting
€ 21.50 € 23.50

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 27 maart 2020 20:15
Zaterdag 28 maart 2020 20:15