SHOW Apeldoorn

- Exclusief pauzedrankje -

SHOW Apeldoorn 2019
Met SHOW Apeldoorn geeft Theater Orpheus Apeldoorns talent de kans zich verder te ontwikkelen en samen met een professioneel team te werken aan een fantastische show waarin verschillende podiumkunsten bij elkaar komen. In 2016, 2017 en 2018 heeft Theater Orpheus de eerste 3 edities van SHOW Apeldoorn georganiseerd. Dit zorgde voor zoveel energie bij deelnemers en publiek, dat een vervolg niet uit kon uitblijven.

Eindejaarsvoorstelling
De 10 deelnemers werken samen met een professioneel team van Orpheus en Gigant  naar de voorstelling in december toe. En Het publiek kan rekenen op een prachtige multidiscilinaire voorstelling waarin ieders talent, plezier en enthousiasme tot uitdrukking komt! 

Artistiek team
Dit jaar zijn Kim de Fuijk en Dookje Engelhard, beiden van de Meiden van Los. De dames vullen elkaar naadloos aan: Kim richt zich op de regie en Dookje schrijft het script rondom de deelnemende acts. Fanuel Coenraad neemt het muzikale gedeelte onder zijn hoede.

Samenwerking en financiele ondersteuning
SHOW Apeldoorn is een initiatief van Stichting Podiumactivitieten Apeldoorn en Theater Orpheus in samenwerking met Gigant, Lapanouse Music en Tim Koldenhof Producties. SHOW Apeldoorn ontvangt financiële ondersteuning van het Janice Walker fonds, het Prins Bernard Cultuurfonds, het VSB fonds en het Orpheus Ondernemerspodium.

   

             

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Rabobankzaal
  Van Tot Toelichting
€ 4.50

Zaterdag 28 december 2019 vanaf 19:00

Churchillplein Model.NdtrcItem.HouseNumber
7314 BZ, Apeldoorn