Sisi Boy Steef de Jong

In zijn vorige eenmansoperettes speelde ze een bescheiden rol. Het werd tijd voor een hoofdrol. In Sisi Boy deelt Steef de Jong daarom het podium met zijn grote inspiratiebron keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. Ondanks hun grote verschillen blijken ze meer gemeen te hebben dan je in eerste instantie zou denken. Op Theaterfestival De Parade was Sisi Boy een enorme hit en Trouw en De Volkskrant gaven vier sterren. “Een ontroerende voorstelling met veel knappe zang en geknutsel met karton uiteraard, het handelsmerk van Steef de Jong” (Parool).

Steef de Jong was eerder in ons theater te zien met Straussvogel en Groots En Meeslepend Wil Ik Leven.

“De ingrediënten zijn ‘classic Steef’: karton, operette en een uiterst aimabele podiumpresence. De kartonnen creaties zijn ook in Sisi Boy een feest voor het oog en een bron van verrassingen. Het resultaat is een verrassende voorstelling waarin De Jong een ode brengt aan het anders-zijn” (Theaterkrant).

Na afloop van deze voorstelling vindt er een nagesprek plaats met Steef. Dit nagesprek is gratis toegankelijk voor gasten met een kaartje voor de voorstelling.

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door:

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 16.00 € 17.00

Dinsdag 14 april 2020 vanaf 20:15