Solomusical Inez Timmer ‘Vijf minuten voor aanvang’

De Friese Inez Timmer is internationale musicalactrice, theatermaakster en zangeres. Ze speelde in Duitsland, Oostenrijk en Nederland in meer dan dertig bekende musicals. In Straatsburg trad ze op met het Metropole orkest en met de musical ‘De klokkenluider van Notre Dame’ werkte ze in New York. De Nederlandse Reisopera engageerde haar van de musical „A Little Night Music“. Ze bevoer als artieste op cruiseschepen alle zeven wereldzeeën, maar sinds 2012 heeft ze zich toegelegd op het spelen van intieme theatervoorstellingen in Nederland. Haar laatste voorstellingen kregen lovende recensies in de diverse media en zijn in het hele land te zien in grote en kleine theaters en op bijzondere locaties.
Entree: € 15,00 incl. pauzedrankje. Voorverkoop van toegangskaartjes: Primera, Burg. Krijgerplein 2, 8531 EA, lemmer. tel. 0514 561 639. Woont u buiten Lemmer kunt u kaarten bestellen via de website van theaterzaal De Hege Fonnen of via de mail: theater@dehegefonnen.nl
Daarnaast zijn er voor zover niet uitverkocht nog kaarten verkrijgbaar aan de zaal vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling.

Praktische informatie

Zaterdag 29 februari 2020 vanaf 20:00