Space Connect 2019

Een ‘spannende’ vrijdagmiddag bijeenkomst tussen de raketten en een spectaculair maanlandschap. Beleef samen met uw eigen collega’s en/of relaties deze unieke ervaring, vol met inspiratie, nieuwe ontmoetingen en een inhoudelijk sterk programma met o.a. André Kuipers. Zowel de ruimtevaartsector als andere bedrijven zijn van harte welkom op dit grootse zakelijke event met een feestelijk tintje.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat de hele wereld televisie keek toen Neil Armstrong op 20 juli 1969 de eerste stappen op de maan heeft gezet. Terwijl hij dit deed sprak hij de legendarische woorden uit: “That's one small step for a man, one giant leap for mankind” Deze historische gebeurtenis vieren we graag met u tijdens een ‘spannende’ vrijdagmiddag bijeenkomst tussen de raketten en het spectaculaire maanlandschap met de maanlander van Neil Armstrong. Bij binnenkomst waant u zich in hogere sferen. Uw gevoel wordt nog eens versterkt door boeiende presentaties van o.a. astronaut André Kuipers over de maan en spectaculaire buitenaardse performances. Laat u verwennen met lekkere fingerfood happen en coole drankjes tijdens deze feestelijke ‘Afterwork-party in Space’ met aandacht voor duurzaamheid en onze kwetsbare planeet aarde. Beleef samen met uw eigen collega’s en/of relaties deze unieke ervaring, vol met inspiratie, nieuwe ontmoetingen en een inhoudelijk sterk programma. Zowel de ruimtevaartsector als andere bedrijven zijn van harte welkom op dit grootse zakelijke event met een feestelijk tintje. Let’s meet & connect in Space!

Het Space Connect Event wordt i.p.v. het Space Gala georganiseerd en mede mogelijk gemaakt door het Radisson Blu Palace hotel, de partner van het Space Gala.
In 2020 zal de jubileum editie van het Space Gala plaatsvinden. Producer: NEXclusive Events. 

Praktische informatie

Vrijdag 28 juni 2019 Vanaf 17:00 tot en met 20:00

Keplerlaan Model.NdtrcItem.HouseNumber
2201 AZ, Noordwijk Zh