Stadswandeling door Nijkerk

Nijkerk - Een kijkje langs onder andere de Nijkerkse pakhuisjes, de Grote Kerk en het Weeshuis leveren prachtige anekdotes op over het Nijkerk van toen. 

Een ideaal uitje voor de hele familie of met een bedrijf. Combineer de stadswandeling met een beklimming van de "mooiste" Toren van Nederland en bezoek daarna Museum Oud Nijkerk. Als u tijdig reserveert is er veel mogelijk. 

Startpunt is Museum Oud Nijkerk aan de Holkerstraat. Deelnamekosten bedragen € 4,50- p.p., kinderen € 1,50 p.p. en groepen vanaf 10 personen 4,- p.p. In de zomermaanden kunt u op de woensdagmiddag met de gids om 14.00 uur meelopen. Reserveren voor deze wandelingen is niet nodig. Kijk voor de actuele data in de evenementen kalender. Wilt u op een andere dag lopen dan deze woensdagmiddaggen en loopt u met minder dan 5 personen, dan wordt er een toeslag van € 1,- per persoon gevraagd. Voor de torenbeklimmen wordt er een toeslag van € 1,- p.p. gerekend en voor een bezoek aan het museum betaalt u minimaal de entree.

Desgewenst is ook het ook mogelijk de stadswandeling alleen te lopen. Het boekje met de routebeschrijving is á 2,75 euro te koop bij het museum en het VVV Agentschap Nijkerk.

Praktische informatie

Belang
Belang regionaal
Vervoer
Autovrij terrein Nee
Eigen parkeerterrein Nee
Betaald parkeren Ja
Lidmaatschappen
Lid VVV Ja
Zien, Doen & Beleven
Rondleidingen Ja
Fotograferen toegestaan Fotograferen zonder flits toegestaan
Kaartverkoop Kaartverkoop voor aanvang
Prijs
volwassenen 4.50
groepen volwassenen 4.00
groepen vanaf 10
Voorzieningen betaling
Betaalmogelijkheden Contant,PIN
Cultuur
Reserveren reserveren verplicht
Regio
Regio Utrecht; Gelderland; Flevoland; Amersfoort; Nijkerk; Almere; Zeewolde

* Alleen mogelijk bij vooraf reserveren bij Museum Oud Nijkerk en dan wordt gekeken of de door u gewenste datum beschikbaar is.