Streekbelevingscentrum Gasthuishoeve

Streekbelevingscentrum Gasthuishoeve,

 

Bij het belevingscentrum de Gasthuishoeve presenteren meer dan 20 kwekers en telers hun lokale producten. Van planten en streekproducten tot oude ambachten, veel producten die worden verbouwd in Brabant kunt u vinden bij de Gasthuishoeve.

 

Wandel door de mediterrane tuin als inspiratiebron voor uw serre of terras en maak kennis met de onverwachte ideeën voor uw tuin in de wandeltuinen van de Gasthuishoeve.

 

De kweker geeft zelf uitleg en advies over haar producten. U zult verbaasd zijn over het enorme assortiment aan planten die zich in een kuip of serre thuis voelen. Met de groeiende en bloeiende planten uit onze mediterrane binnentuin brengt u de vakantiesfeer in huis en geniet u het hele jaar door van de tuin. Op de streekmarkt van de Gasthuishoeve presenteren de lokale telers hun producten.

Diverse groente en fruit, maar ook gebruiksvoorwerpen worden op deze markt verkocht. Allemaal van Brabantse bodem! U zult zeker verrast worden over het ruime aanbod van producten dat op eigen bodem geteeld wordt. Ook hier zal de teler zelf de verhalen achter zijn eigen product vertellen.

 

Met onze themaweken zetten we een specifiek product in het zonnetje. Altijd al alles willen weten over....? De kweker komt het zelf uitleggen en geeft advies over groei, bloei, bemesting, biologische bestrijding en heeft tijd voor uw specifieke vragen.
In ons Gasthuis kunt u, onder het genot van een streeklekkernij, nagenieten van de sfeer.

Liempdseweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
5492 SM, Sint-Oedenrode