't Kloosterhofje

Burgh Haamstede is een gezellige familie badplaats aan de zeeuwse kust op Schouwen-Duiveland. De duinen, zee, het gezellige centrum en vele mogelijkheden om te fietsen en te wandelen, maken dat u zich werkelijk geen seconde zult vervelen.
Midden in het natuurgebied en op loopafstand van het gezellige centrum van Burgh Haamstede is dit werkelijk charmante bed en breakfast gelegen op een schitterende vrijstaande locatie, 'het kloosterhofje' genaamd.

U heeft er de beschikking over een eigen opgang, tweepersoonsbed (kinderbed op aanvraag),luxe badkamer met separate bad, douche, toilet en wastafel., koelkast, waterkoker, Tv, DVD, kortom alle faciliteiten om uw eigen ontbijt te maken,  

Ook is er de mogelijkheid om fietsen te huren, de auto staat op eigen terrein dat kan worden afgesloten, u heeft de beschikking over een eigen prive dakterras op de zon-zijde met uitzicht op een fraai aangelegde tuin.
Het strand is op minder dan 2 km gelegen en prima per fiets te bereiken. Ook aan cultuur hoeft het u aan niets te ontbreken. Op 15 km afstand ligt het monumentenstadje Zierikzee, waar elke donderdag markt is en waar u in de zomermaanden diverse gezellige braderieen kunt bezoeken. Renesse ligt op steenworp afstand van Burgh Haamstede en biedt vele gezellige restaurantjes en winkeltjes.
 
 

Praktische informatie

* Alle dagen van het jaar op aanvraag open!