Tearose

JUST BRITISH

Op een van de mooiste locaties in Deventer, in de pittoreske Walstraat, vindt u de Tearose. De Tearose ligt verscholen achter het Dickens Museum en is een ideale plek om uit te rusten na een mooie stadswandeling of het winkelen. In de zomer waant u zich in een andere wereld wanneer u onder de druivenranken geniet op ons terras. Maar ook binnen, in het lokaal met het hoge plafond, karakteristieke balken en typisch Engelse sfeer.

High Tea
De huisgemaakte High Tea is de specialiteit van de Tearose. Een echte theemaaltijd met naast scones, shortbread en sandwiches ook diverse hartige lekkernijen.

Lunch
Naast de verscheidende high tea’s biedt de Tearose ook een Brits georiënteerde lunchkaart. All day Breakfast, Shepherds Pie of een Plougman’s Lunch, alles bereid met verse ingrediënten.

Iets te vieren
Voor een gezellig en onvergetelijk feest of een ontspannen bijeenkomst zijn er diverse mogelijkheden voor groepen tot 80 personen.

Living
The Living is een sfeervolle ruimte in Engelse stijl . Een mooie plek voor een feest met een uitgebreide tea of buffet.


Cottage
Voor kleinere groepen is er de intieme ‘Cottage”, bijvoorbeeld voor een High Tea met een besloten gezelschap tot maximaal 25 personen.

Terrace
De Tearose beschikt over een mooi besloten terras met oude druivenranken. In de zomer de perfecte plek voor een intiem feest, midden in het centrum en toch geheel privé.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Lunch Ja
Type eetgelegenheid catering,eetgelegenheid,lunchroom
Capaciteit
Maximale capaciteit 80
Faciliteiten (Accommodatie)
Terras Ja
Vervoer
Parkeergarage Ja
Betaald parkeren Ja
Accommodatie
Uitstraling/Inrichting accommodatie authentiek,romantisch

Dag Van Tot
Zondag 12:00 17:00
Dinsdag 10:30 18:00
Woensdag 10:30 18:00
Donderdag 10:30 18:00
Vrijdag 10:30 18:00
Zaterdag 10:30 18:00