Toko Frederik

Toko Frederik in de Frederikstraat is ruim dertig jaar een begrip in Den Haag. Naast restaurant en catering is de toko voor het afhalen van een authentieke Indonesische maaltijd een begrip in Buurtschapcentrum 2005. Bij Toko Frederik vind je de authentieke stijl en ambiance terug in de gerechten en de sfeer in de zaak met een vleugje hedendaagse, westerse invloed.

Catering 
Heb je weinig tijd? Of wil je de authentiek Indonesische keuken bij je thuis of cateren op locatie? Je kunt bij Toko Frederik maaltijden meenemen. Je kunt kiezen uit circa dertig verschillende gerechten. Toko Fredrik kan ook de catering in originele stijl op iedere locatie verzorgen. De gerechten worden op traditionele wijze bij je locatie opgemaakt met batik kleden en desgewenst met personele ondersteuning.

Locatie 
De Frederikstraat bevindt zich in de gezellige wijk het Willemspark. Deze wijk ligt pal naast het centrum van Den Haag in het verlengde van de Denneweg. 
De Frederikstraat heeft een breed aanbod aan bijzondere winkels met prachtige gevels die de oude sfeer van Den Haag nog uitstralen. De Koninklijke Schouwburg, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, en vele musea liggen allemaal binnen een straal van één kilometer.

Bereikbaarheid 
Vanaf Station Den Haag Centraal is de Frederikstraat goed te bereiken met tram 9, richting Scheveningen strand. Je kunt het beste uitstappen bij halte Dr. Kuyperstraat. Het is dan nog vier minuutjes lopen naar de winkelstraat. In de winkelstraat is het beperkt mogelijk de auto te parkeren. De garages Malieveld en Tournooiveld bieden genoeg parkeergelegenheid en bevinden zich op acht respectievelijk vijf minuten lopen afstand van de Frederikstraat.

Praktische informatie

Eetgelegenheid
Nationaliteit keuken Indisch/Indonesisch

Dag Van Tot
Zondag 16:00 21:00
Maandag 12:00 21:00
Dinsdag 12:00 21:00
Woensdag 12:00 21:00
Donderdag 12:00 21:00
Vrijdag 12:00 21:00
Zaterdag 16:00 21:00

Frederikstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
2514 LC, 's-Gravenhage