Trouwringroute Schoonhoven

Sta je op het punt om in het huwelijksbootje te stappen? Dan mag het niet aan een bezoek aan Zilverstad Schoonhoven ontbreken nu diverse Schoonhovense goudsmeden en juweliers jou en je partner de Trouwringroute presenteren.

De routekaart leidt jullie door de historische straatjes van Schoonhoven. Onderweg bewonderen jullie de vele collecties trouwringen. Eens worden over de keuze kan onder het genot van een hapje en drankje, óf ijs. Bij de Trouwringroute zit een kortingcoupon gesloten die ingeleverd kan worden bij verschillende horecagelegenheden, o.a. bij het Schoonhovense infocafé Proef – een theesalon met een heerlijk aanbod aan ambachtelijk ijs.

Vind je weg
De route start bij een begrip in Schoonhoven: de Veerpoort. Die plek biedt ook gratis parkeergelegenheid. In de Veerstraat loop je binnen bij SchoonJuweel. Wanneer je linksaf slaat, is de Haven niet te missen. Hier vind je Rikkoert Juweliers en even verder Atelier Artis Causa. Op de kruising tussen de winkelstraten van Schoonhoven, op de Dam, is Bachmaier & Leltz goudsmeden gevestigd. Daarna lopen jullie verder naar het atelier van Mireille Eggink, aan de Oude Haven. Geniet van de blik op de oude pandjes als jullie teruglopen naar de Lopikerstraat. In deze straat zijn zowel bekende winkelketens als boetiekjes gevestigd. Jullie vinden hier Juwelier De Eenhoorn en het atelier van Marjon Kappers. Je slaat linksaf om ook de collecties van HemelsGoud te bewonderen!

Maak je dag compleet

Schoonhoven heeft naast de pareltjes van goudsmeden en juweliers, nog meer te bieden om jullie dagje uit compleet te maken. Kijk onder Schoonhoven Trouwstad voor andere niet te missen adresjes.

Meld je aan!
De Trouwringroute kun je op papier ophalen bij de goudsmeden en juweliers. Wil je de route alvast digitaal ontvangen? Vul dan je gegevens in op de website - www.trouwringrouteschoonhoven.nl. Beleef een dag met een gouden – of zilveren - randje!

Praktische informatie

Vervoer
Betaald parkeren Nee
Toelichting parkeren gratis parkeren
Tocht/Route
Route kenmerken Themaroute
Regio
Zuid-Holland Groene Hart