Uit de steigers - Keunenhuis kieken

Boerderij het Keunenhuis is uit de steigers! De historisch boerderij is bewoonbaar en beleefbaar gemaakt door Natuurmonumenten. Een unieke rijksmonumentale boerderij, waar de tijd stilgestaan heeft, is hiermee veilig gesteld voor de toekomst. Van ‘kop-tot-kont'-chef Nel Schellekens en haar partner Henk den Herder gaan vanaf nu heden, verleden én toekomst samenbrengen op deze unieke plek. Samen met Natuurmonumenten nodigen zij je uit . Kom je ook Keunenhuis kieken? .

Boerderij het Keunenhuis is uit de steigers! De historisch boerderij is bewoonbaar en beleefbaar gemaakt door Natuurmonumenten. Een unieke rijksmonumentale boerderij, waar de tijd stilgestaan heeft, is hiermee veilig gesteld voor de toekomst. Van ‘kop-tot-kont'-chef Nel Schellekens en haar partner Henk den Herder gaan vanaf nu heden, verleden én toekomst samenbrengen op deze unieke plek. Samen met Natuurmonumenten nodigen zij je uit . Kom je ook Keunenhuis kieken?

Beleef het landschap met de boswachter én op je bord

Op deze zondag worden zowel de binnen- als de buitenmens verwend op het Keunenhuis. Wandel met de boswachter over het kleinschalige landgoed. Geniet van de afwisseling van de akkers, houtwallen, weilanden en boomgaard. Met wat geluk spot je patrijzen of een ree. Luister naar de melodieuze zang van de geelgors en het verhaal van de boswachter, die je meeneemt naar het verleden.

Na een half uurtje wandelen, kan je het Keunenhuis van binnen bekijken. Dwaal door de museale ruimtes, beleef de geschiedenis en de toekomst van het Keunenhuis. Nel verhaalt op smakelijke wijze. Er wordt een voormiddags/namiddags maaltje geserveerd (denk aan een high-tea, maar dan in Keunenhuisstijl).

(H)eerlijk eten in het Keunenhuis

Nel brengt het landschap op je bord en werkt met de seizoenen mee. Het woord ‘voedselverspilling’ is haar vreemd. Haar kijk op voedsel gaat Nel in het Keunenhuis uitdragen en overbrengen op vakgenoten, leerlingen, maar vooral ook op levensgenieters die voor een maaltijd op gezette tijden kunnen aanschuiven.

Trek gekregen? Meld je dan snel aan voor ‘Keunenhuis kieken’!

Let op: aanmelden kan t/m woensdagavond voorafgaand aan deze activiteit. Dieetwensen ajb vermelden in de aanmelding, zodat Nel wat lekkers kan bereiden. Alvast bedankt!

 

 

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 20.00

Zondag 22 september 2019 Vanaf 10:00 tot en met 12:00