Ultimatum Alex Ploeg

Alex Ploeg is lid van Comedytrain en won de Publieksprijs van Cameretten in 2016. In de Volkskrant werd hij in 2018 uitgeroepen tot hét comedytalent en NRC.next tipte Ploeg in 2019 als dé culturele verrassing. In Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op het publiek af.

De pers over Ultimatum: “Een indrukwekkend debuut” (NRC), “Een zelfverzekerde zaalinpakker die doet waar hij goed in is” (Volkskrant) en “Verrassend muzikale Ploeg lost cabaretbelofte in” (Trouw).

De jury van Cameretten schreef over Ploeg: “Zijn verhalen zijn hilarisch. Sommige herken je direct en andere verhalen getuigen juist van een prettig gestoord brein. Naast een goede comedian is Alex ook een uitstekend gitarist”.

Genomineerd voor de Neerlands Hoop
De jury: “Alex Ploeg is een bekende verschijning in de stand-up wereld en die ervaring zie je duidelijk terug in zijn debuutprogramma Ultimatum. Hij toont zich een volleerd comedian, die de zaal moeiteloos aan het lachen krijgt. Ploeg is een innemende verteller en heeft het acteertalent om de hachelijke situaties waarin hij terechtkomt zeer treffend uit te beelden. Hij is de ultieme antiheld, een dertiger die zich het liefst nog verschuilt achter zijn belofte. Hoe langer de inlossing uitblijft, hoe groter echter het ongemak. Ploeg laat dat ongemak gedoseerd doorschemeren, maar trakteert ons toch vooral op hilarische zelfspot.”

  • Inclusief een drankje 
  • Maak uw avond compleet met een theaterarrangement
  • In maart 2018 stond Alex Ploeg met een try-out van Het Debuut in ons Magazijn. Deze voorstelling is nu uitgegroeid tot de alom geprezen Ultimatum.

Praktische informatie

Cultuur
Zaal/Ruimte Grote Zaal
  Van Tot Toelichting
€ 17.50 € 18.50

Woensdag 12 februari 2020 vanaf 20:15